GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξανδρούπολη: Διακινητής “στοίβαξε” 15 μετανάστες μέσα σε Ι.Χ. - Η κινηματογραφική καταδίωξη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί, που σταμάτησαν Ι.Χ. αυτοκίνητο έπειτα από καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη. Μέσα στο όχημα ο διακινητή...

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί, που σταμάτησαν Ι.Χ. αυτοκίνητο έπειτα από καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη. Μέσα στο όχημα ο διακινητής μεταναστών είχε “στοιβάξει” 15 μετανάστες.

Είχε προηγηθεί η κινηματογραφική καταδίωξη του ύποπτου οχήματος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evrospress.gr o διακινητής μπήκε στην πόλη από την ανατολική πλευρά χωρίς να λογαριάζει φανάρια και διερχόμενα οχήματα, με τρία περιπολικά και άνδρες της ΔΙΑΣ να τον καταδιώκουν.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μπει στον μονόδρομο της Μαζαράκη και να τον διασχίσει βόρεια πατώντας γκάζι. Η τρελή πορεία του οχήματος σταμάτησε στην οδό Εθνικής Αντίστασης, όταν τράκαρε με διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά τους επιβαίνοντες.

Ο διακινητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: evrospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση