GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΣ «ΤΕΛΕΙΩΣΕ» ο Π. Ευθυμίου! «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να νίκησε ο Τσοχατζόπουλος το 1996...»

Μια δήλωση που "έγραψε" έκανε ο πρώην υπουργός Παιδείας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συντονιστής Εξωτερικών και Άμυνας το...

Μια δήλωση που "έγραψε" έκανε ο πρώην υπουργός Παιδείας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συντονιστής Εξωτερικών και Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής Πέτρος Ευθυμίου ερωτηθείς σχετικά με τις προσχωρήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Μιλώντας στην εκπομπή του ρ/σ του ΣΚΑΪ «Σκάει είδηση» του Δημήτρη Οικονόμου και της Εύας Αντωνοπούλου, ο κ. Ευθυμίου ρωτήθηκε για την κατάσταση στην Κεντροαριστερά και στο ΚΙΝΑΛ, ιδίως μετά τις προσχωρήσεις παλαιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα κόμματα είναι διαρκώς μεταβαλλόμενα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μεγάλο κενό. Υπάρχει μια συγκροτημένη παράταξη, η συντηρητική παράταξη. Έστω και αν μέσα έχει ρεύματα διαφορετικά –άλλο είναι ο Μητσοτάκης, άλλο είναι η καραμανλική παράδοση, άλλο είναι διάφοροι άλλοι– παρ’ ολ’ αυτά είναι μια συγκροτημένη παράταξη, αποκτά συνοχή λόγω εξουσίας και έχει και μια λαϊκή επικύρωση πρόσφατα. Αντίθετα στον ευρύ προοδευτικό χώρο και ιδίως στην πιο αναγκαία του πλευρά, που είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα, η οποία να έχει ένα σχέδιο πραγματικής εξόδου από τη χώρα από την κρίση με κοινωνική δικαιοσύνη υπάρχει ένα κενό», είπε αρχικά ο κ. Ευθυμίου.
Και στην ερώτηση αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το κομμάτι της σύγχρονης ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτό. Να σας το πω με γλώσσα απλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να νίκησε ο Άκης ο Τσοχατζόπουλος το 1996».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση