GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο στη Βούλα: Πένθος για τον χαμό της 19χρονης Σίας - Συγκλονίζει η γιαγιά της - ΒΙΝΤΕΟ

Θρήνος επικρατεί στην Κερατέα για τον τραγικό χαμό της 19χρονης Σίας, στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βούλα...

Θρήνος επικρατεί στην Κερατέα για τον τραγικό χαμό της 19χρονης Σίας, στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βούλα.

Η Σία βγήκε βόλτα με τη φίλη της και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 25χρονη φίλη της Σίας εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε δέντρα. Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο η 19χρονη και τραυματίστηκε σοβαρά η οδηγός, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

"Μόλις έφτανε στην πόρτα, έλεγε 'γιαγιά μου ήρθα'. Δεν κοιμόμουν, περίμενα να έρθει. Τώρα ποιον θα περιμένω", λέει με πόνο η γιαγιά της στην κάμερα του Star. Τα λόγια της συγκλονίζουν. "Ένα όμορφο κορίτσι, ένας θησαυρός", συνεχίζει.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση