GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιάκουρας στον ΑΝΤ1:Τι κρύβεται πίσω από τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πέτρος Λιάκουρας αναλύει τις εξελίξεις στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών σχέσεων,...

Ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πέτρος Λιάκουρας αναλύει τις εξελίξεις στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών σχέσεων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Έχουμε πέσει λίγο στα δύσκολα γιατί από τη μια μεριά το ΝΑΤΟ, που δεν έχει αρμοδιότητα να επέμβει, θα μπορούσε να παίξει έναν ρόλο μεσολαβητή. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει ένας οικογενειακός καβγάς. Και άρα θα πρέπει αυτόν τον καβγά, αν ήμασταν στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου το ΝΑΤΟ σαφέστατα θα επενέβαινε θα έβρισκε μια λύση για να μην φαίνεται προς τα έξω ότι σπαράσσεται η συνοχή της Συμμαχίας. 

Ο Στόλτενμπεργκ είναι βόρειος. Οι βόρειοι απέναντί μας έχουν μια άλλη οπτική και προσέγγιση. Από τα Ηνωμένα Έθνη θα περίμενα να είναι λίγο πιο δραστικά. Δεν έχει ξανακουστεί συμφωνία οριοθέτησης να έρχεται με μνημόνιο" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λιάκουρας.

ΔείΤε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση