GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ από τον Λ. Κουσούλη! «Διαφωνία βάθους» με την Γιάννα Αγγελοπούλου και την κυβέρνηση για το «2021»...

Μέσα σε μία νύχτα «ξήλωσε» το επικοινωνιακό της επιτελείο η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου. Το συγκεκριμένο επ...

Μέσα σε μία νύχτα «ξήλωσε» το επικοινωνιακό της επιτελείο η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου. Το συγκεκριμένο επιτελείο το είχε από την εποχή που ήταν δήμαρχος Αθηναίων ο Μιλτιάδης Έβερτ. Στο επιτελείο της βρισκόταν ο γνωστός επικοινωνιολόγος Λευτέρης Κουσούλης και οι δημοσιογράφοι Αντώνης Παπαγιαννίδης, Γιάννης Προβής και Φοίβος Καρζής.

"Η πρόεδρος θα ήθελε να τη διευκολύνετε", ήταν το νόημα όσων είπε ο Μ. Σίμιτσεκ, προσωπάρχης του Ελλάδα 2021, στους έως χθες υπεύθυνους για την επικοινωνία και την ενημέρωση του Οργανισμού που έχει συσταθεί για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.
Aυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η δήλωση του Λευτέρη Κουσούλη στην εφημερίδα «Το Ποντίκι». Ο επικοινωνιολόγος έκανε λόγο για διαφωνία βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων.
«Η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά στην Επιτροπή προσελήφθη ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας ο οποίος αναλαμβάνει τη λειτουργία του σάιτ του «Ελλάδα 2021». Επιπλέον προσλαμβάνεται ο Τάκης Καμπύλης, συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη, πρωτίστως ως λογογράφος και από τον χώρο της αγοράς ο Βασίλης Ανδριανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση