GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στην Πάτρα: Τέσσερις τραυματίες, 21 προσαγωγές και επτά συλλήψεις

Πεδίο μάχης θύμιζε η Πάτρα το βράδυ της Παρασκευής από τις δεκάδες μολότοφ που έριξαν διαδηλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία γ...

Πεδίο μάχης θύμιζε η Πάτρα το βράδυ της Παρασκευής από τις δεκάδες μολότοφ που έριξαν διαδηλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ μία γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έγιναν συνολικά 21 προσαγωγές, εκ των οποίων επτά μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τέσσερα κακουργήματα και τρία πλημμελήματα.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα στο κέντρο της Πάτρας, επί της οδού Κορίνθου, στο ύψος της οδού Αγ. Νικολάου, όταν άτομα μέσα από τη διαδήλωση, που διοργάνωσαν κινήσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, άρχισαν να πετούν βροχή από μολότοφ (κατά τις εκτιμήσεις ρίχτηκαν περίπου 50 μολότοφ) , κροτίδες, βεγγαλικά και γκαζάκια, εναντίον των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με περιορισμένη ρίψη χημικών και άρχισαν να κυνηγούν τις ομάδες που δεν κατάφεραν να εισέλθουν στον χώρο του πρώην παραρτήματος και κινήθηκαν προς την περιοχή της Αγ. Σοφίας, όπου και παρέμειναν για ώρα επί της πλατείας.

Αργά τη νύχτα ομάδες αντιεξουσιαστών διαδήλωσαν έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαϊας συμπαραστεκόμενοι στους συλληφθέντες.

Πηγή: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση