GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία-σοκ από 23χρονη: "Με κακοποίησαν σεξουαλικά δύο άνδρες στη Ρόδο"

Μία νέα καταγγελία, που σε πολλά σημεία ξυπνάει μνήμες από τα όσα υπέφερε η αδικοχαμένη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, συγκλονίζ...

Μία νέα καταγγελία, που σε πολλά σημεία ξυπνάει μνήμες από τα όσα υπέφερε η αδικοχαμένη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, συγκλονίζει το νησί.

Η 23χρονη γυναίκα από τη Νορβηγία καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο 30χρονους, από έναν Έλληνα σερβιτόρο και ένα Ελληνοδανό τραγουδιστή, που θα παραπεμφθούν σε δίκη από το νέο έτος.

Όσα φρικτά φέρεται ότι συνέβησαν τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου 2017 περιγράφονται με λεπτομέρειες στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου που στέλνει στο εδώλιο τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με την Espresso, η 23χρονη, μητέρα ενός παιδιού, αναφέρει ότι οι δύο άνδρες την ξυλοκόπησαν και την κακοποίησαν σεξουαλικά. Όπως καταγγέλλει, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου φέρεται ότι την αποθάρρυναν από το να καταγγείλει τον εφιάλτη που βίωσε. Όταν επέστρεψε στην πατρίδα της, οκτώ ημέρες μετά, πήγε στο Τμήμα Υποδοχής Βιασμών ενός νοσοκομείου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Η μαρτυρία της γυναίκας σε συνδυασμό με το πόρισμα της ιατρικής γνωμάτευσης οδήγησε την Εισαγγελία του Όσλο στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον δύο ανδρών, με αποτέλεσμα την εντολή για διενέργεια προανάκρισης από τις ελληνικές Αρχές και την έκδοση του βουλεύματος που παραπέμπει σε δίκη τους κατηγορουμένους.

Ο δικηγόρος των δύο ανδρών, Στέλιος Αλεξανδρής, μιλώντας στην Espresso, ανέφερε πως οι εντολείς του “ουδέποτε τέλεσαν τις πράξεις που τους αποδίδονται. Δεν γνωρίζουν καν τη Νορβηγίδα, η οποία όταν έκανε την καταγγελία, δεν ήξερε ποιοι ήταν οι νεαροί και βρήκε τις φωτογραφίες τους μέσα από το facebook του κλαμπ. Εκείνο που προκαλεί έκπληξη είναι ότι δεν έκανε την καταγγελία στη Ρόδο, αλλά όταν γύρισε στην πατρίδα της. Θεωρώ ότι ο απώτερος σκοπός της είναι να βγάλει χρήματα από τους πελάτες μου και κυρίως από τον τραγουδιστή, που θεωρεί ότι λόγω επαγγέλματος έχει λεφτά. Οι εντολείς μου αναφέρουν κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έχουν κάνει τις πράξεις που τους αποδίδονται”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση