GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικτός θάνατος για 23 μηνών αγοράκι - Έτρεξε στο φλεγόμενο σπίτι για να σώσει τον σκύλο του

Η τραγική ιστορία του 23 μηνών Loki Nicholi Mason έχει συγκλονίσει το Αρκανσας των ΗΠΑ. Το παιδί πέθανε στο σπίτι της οικογένειας που...

Η τραγική ιστορία του 23 μηνών Loki Nicholi Mason έχει συγκλονίσει το Αρκανσας των ΗΠΑ. Το παιδί πέθανε στο σπίτι της οικογένειας που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ προσπαθούσε να σώσει το αγαπημένο του κουτάβι.

Οι γονείς του είναι συντετριμμένοι.

Ο Kurtis και η Caitlin Sharp έχασαν τα πάντα στη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους το Σάββατο βράδυ, αλλά το πιο συνταρακτικό είναι η απώλεια του αγαπημένου τους γιου.

“Θέλω να σταματήσω εδώ και να πω σε όλους να μην έχετε τα παιδιά σας για δεδομένο. Να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή μαζί τους. Σε αγαπώ μικρέ μου και ξέρουμε ότι είσαι σε ένα καλύτερο μέρος" έγραψε η μητέρα στο facebook.

Ο Kurtis, ηCaitlin και τα παιδιά τους δεν ήταν μέσα στο σπίτι όταν ξέσπασε η πυρκαγιά αλλά κάλεσαν αμέσως βοήθεια και προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν και οι ίδιοι τις φλόγες.

Μέσα στο χάος και στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τη φωτιά, δεν είδαν ότι ο Loki μπήκε μέσα στο σπίτι για να σώσει τον σκύλο της οικογένειας.

Δυστυχώς, οι προσπάθειες του παιδιού ήταν αποτυχημένες και εγκλωβίστηκε από τη φωτιά. Το άψυχο σώμα του βρήκαν οι πυροσβέστες, που πιστεύουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση