GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για παιδί 2,5 ετών - Μεταφέρεται στην Πάτρα με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ - ΒΙΝΤΕΟ

Αγωνία επικρατεί για την πορεία της υγείας ενός παιδιού, μόλις 2,5 ετών, το οποίο παρουσιάζει ενδείξεις σηψαιμικού σοκ και μεταφέρετα...

Αγωνία επικρατεί για την πορεία της υγείας ενός παιδιού, μόλις 2,5 ετών, το οποίο παρουσιάζει ενδείξεις σηψαιμικού σοκ και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση από την Κέρκυρα στην Πάτρα.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κέρκυρας έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του σε εξειδικευμένη παιδιατρική κλινική, όπως μετέδωσε ο Alpha, και ενημέρωσαν σχετικά το ΕΚΑΒ ζητώντας ένα ελικόπτερο να παραλάβει το παιδί από το Άκτιο. Ωστόσο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το ελικόπτερο δεν απογειώθηκε.

Στις 9 περίπου το πρωί της Τρίτης, ένα C-130 απογειώθηκε από την Αθήνα προκειμένου να παραλάβει το παιδί από την Κέρκυρα. Το αεροσκάφος έφτασε μεν στο νησί αλλά δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω των καιρικών συνθηκών κι έτσι αποχώρησε.

Τελικά, οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το παιδί και η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου γίνεται με ασθενοφόρο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση