GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρεί από τη συζήτηση για τον "Ηρακλή" το ΜέΡΑ 25

Αποχώρησε το ΜέΡΑ25 από την επιτροπή Οικονομικών όπου συζητούνταν το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια (Σχέδιο Ηρακλής) δηλώνοντας μέσω τ...

Αποχώρησε το ΜέΡΑ25 από την επιτροπή Οικονομικών όπου συζητούνταν το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια (Σχέδιο Ηρακλής) δηλώνοντας μέσω του εισηγητή του, Κρίτωνα Αρσένη, ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν «την θυσία του κοινοβουλίου στο βωμό των Funds».
Όπως τόνισε ο εισηγητής του ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνας Αρσένης σύμφωνα με το ΑΠΕ «σε 24 ώρες, η κυβέρνηση χαρίζει 12 δισ. στις τράπεζες και τα αρπακτικά ταμεία. Το αποτέλεσμα για τα χρεωμένα νοικοκυριά θα είναι οι εξώσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 και τονίζει:
«Θέλησε να ντύσει τις απροκάλυπτες πολιτικές της με προσχηματικές νομοθετικές διαδικασίες. Την χωρίς καμία αιτιολόγηση κατάθεση, συζήτηση και υπερψήφιση του νομοσχεδίου μέσα σε 36 ώρες. Χωρίς διαβούλευση, χωρίς τη γνώμη των δανειοληπτών, χωρίς χρόνο εξέτασης του νομοσχεδίου από τους βουλευτές. Όπως ακριβώς κάνανε με τα μνημόνια. Το ΜέΡΑ25 δεν θα νομιμοποιήσει την θυσία του κοινοβουλίου στο βωμό των Funds».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση