GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο στο Ρέθυμνο: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 27χρονο μοτοσικλετιστή - Σοκάρει το βίντεο από τη σύγκρουση

Σήμερα στις 14.30 το μεσημέρι, στην Αρχοντική, συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Μ. Β., ο οποίος τα ξημερώ...

Σήμερα στις 14.30 το μεσημέρι, στην Αρχοντική, συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Μ. Β., ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια του 27χρονου, τους οικείους και φίλους του αλλά και στο χωριό καταγωγής του, την Αρχοντική Ρεθύμνου.

Ο 27χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε μία στιγμή χάθηκε η ζωή του.

Το 60ο θύμα της ασφάλτου

Η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα συνεχώς μεγαλώνει με τον 27χρονο να αποτελεί το 60ο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη, από την αρχή έτους.

Η σφοδρή σύγκρουση και ο θανάσιμος τραυματισμός

Όλα συνέβησαν την Κυριακή στις 3 ξημερώματα όταν ο 27χρονος ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του και έβγαινε από ιδιωτικό πάρκινγκ στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Εκείνη την ώρα όμως περνούσε ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσικλέτα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο νεαρός μοτοσικλετιστής να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο 27χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με τους γιατρούς όμως να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατό του.

Την ίδια ώρα άνδρες της Τροχαίας βρέθηκαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του ατυχήματος.

Το βίντεο της μοιραίας σύγκρουσης

Εν τω μεταξύ συγκλονίζει το βίντεο της σύγκρουσης με πρωταγωνιστή τον άτυχο 27χρονο.

Στο video που παρουσιάζει το parapolitikakritis.gr, φαίνεται ότι το αυτοκίνητο χτύπησε τη μηχανή από πίσω και η μηχανή εκσφενδονίστηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου, ενώ το αυτοκίνητο με τον 22χρονο οδηγό του, φαίνεται να σταμάτησε πιο κάτω από το πεδίο ορατότητας της κάμερας.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε ο άτυχος νέος εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση