GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 28χρονος για ναρκωτικά - Τα έκρυβε σε γιλέκο με το σήμα “POLICE” - ΦΩΤΟ

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών ου...

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, κρυμμένες στο εσωτερικό γιλέκου που φορούσε με την ένδειξη «Police».

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 28χρονος συνελήφθη στην Πλατεία Βάθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για αντιποίηση.

Στην κατοχή του βρέθηκαν μετά από έλεγχο 11 κομμάτια ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 81 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν σε ειδικά ραμμένες κρύπτες, εσωτερικά του γιλέκου που φορούσε και έφερε την ένδειξη "POLICE".

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση