GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Σεμέντο - Δίνει πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να τον "αρπάξει" από τον ΟΦΗ

O Λισάντρο Σεμέντο είναι ένα από τα καλύτερα εξτρέμ της Super League 1, έχοντας σε 13 ματς 6 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα του ΟΦΗ, σ...

O Λισάντρο Σεμέντο είναι ένα από τα καλύτερα εξτρέμ της Super League 1, έχοντας σε 13 ματς 6 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα του ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Η όψιον αγοράς του ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο εκπρόσωπός του, Πάουλο Βερίσιμο, βρέθηκε στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσει το ματς με την ΑΕΚ και συνάμα να ‘χει τετ-α-τετ με τον Γιώργο Σαμαρά.

Στη συνάντησή τους τον ενημέρωσε, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, για το επίσημο ενδιαφέρον που έχει από τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του και την επιθυμία του Πορτογάλου winger να πάει στον Πειραιά τον Ιανουάριο!

Ο ΟΦΗ πλέον έχει δύο δρόμους: είτε να ενεργοποιήσει πρόωρα την οψιόν αγοράς (έχει προθεσμία ως τις 30 Απριλίου) είτε να ανεβάσει τους οικονομικούς όρους του deal με την ολλανδική ομάδα για να κερδίσει κι αυτός από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο Ολυμπιακός φέρεται διαθέσιμος να «σκάσει» πάνω από 2 εκατομμύρια για τον 23χρονο που έμαθε μπάλα μαζί με τον Ποντένσε στις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Ποσό που καλύπτει τόσο τη Φορτούνα Σιτάρντ όσο και τον ΟΦΗ που μέσα σε έξι μήνες θα πάρει πάνω από 150.000 ευρώ για έναν δανεικό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η υπόθεση φαντάζει προχωρημένη και πλέον απομένει το πότε ο Ολυμπιακός θα… πατήσει το κουμπί για να «τρέξει» τις εξελίξεις.

Πηγή: filathlos

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση