GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύψεις “φωτιά” για τον μυστηριώδη θάνατο του 30χρονου Γιώργου Λυγερού - Τι δείχνει το DNA - ΒΙΝΤΕΟ

Η υπόθεση του μυστηριώδη θανάτου του Γιώργου Λυγερού, απασχόλησε το «Τούνελ» της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπ...

Η υπόθεση του μυστηριώδη θανάτου του Γιώργου Λυγερού, απασχόλησε το «Τούνελ» της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκαλύφθηκαν στοιχεία “φωτιά”, που κατάφερε να συλλέξει η τραγική μητέρα του 30χρονου.

Ο Γιώργος Λυγερός βρέθηκε νεκρός στο Ζεφύρι, το μοιραίο απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου.

Στα πειστήρια που βρήκε η μητέρα στο πτώμα του μονάκριβου παιδιού της, υπήρχαν στοιχεία που ήρθαν στο φως προκαλώντας ανατριχίλα, καθώς ο 30χρονος είναι σαν να «έδειξε» τους δράστες που τον οδήγησαν στον θάνατο. Οι λεπτομέρειες που σοκάρουν, βρέθηκαν στα επιστημονικά εργαστήρια που απευθύνθηκε η μητέρα του με τη βοήθεια του «Τούνελ».

Ο Δρ. Γιώργος Φιτσιάλος εξέτασε τα ρούχα και τα παπούτσια του θύματος, πάνω στα οποία βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αίματος. Σύμφωνα με τον γενετιστή, το DNA ανήκει σε δυο διαφορετικούς άνδρες. Ο ένας το ίδιο το θύμα και ο άλλος μπορεί να εντοπιστεί από το γενετικό του υλικό.

«Το σίγουρο είναι ότι το θύμα πήρε μέρος σε αιματηρή συμπλοκή, γιατί μιλάμε για μεγάλη ποσότητα αίματος που πότισε τα ρούχα του…», ανέφερε ο κ. Φιτσιάλος.

«Η εικόνα που είδαμε δείχνει ότι ο Γιώργος πρέπει να βασανίστηκε πριν και να σύρθηκε σε χώρο με στάχτες. Στα ρούχα του υπήρχαν και ίχνη από κάψιμο. Μπορεί να βρούμε και τρίτο DNA στην μπλούζα του, γι’ αυτό συνεχίζουμε την έρευνα.»

Η ετεροθαλής αδελφή του Λυγερού σε σύνδεση από το νησί όπου μένει, απηύθυνε έκκληση σε κάποιον ευαίσθητο εισαγγελέα να βοηθήσει την οικογένεια να βρει την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Η μητέρα του που βρισκόταν στο στούντιο, άκουσε τις εξελίξεις σοκαρισμένη. Η ίδια νιώθει ότι ο αγώνας της δικαιώνεται και ότι οι δράστες θα εντοπιστούν.

Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση