GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οφειλές Ασφαλιστικών Ταμείων σε ιδιώτες: Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής τους

Παρατείνεται μέχρι 31-12-2020 από 31-12-2019 που ισχύει, η προθεσμία εντός της οποίας εκκαθαρίζονται και πληρώνονται από τον ΕΦΚΑ όλε...

Παρατείνεται μέχρι 31-12-2020 από 31-12-2019 που ισχύει, η προθεσμία εντός της οποίας εκκαθαρίζονται και πληρώνονται από τον ΕΦΚΑ όλες οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του κλάδου υγείας των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ, προς τα φαρμακεία, λοιπούς συμβεβλημένους ιδιώτες παρόχους υπηρεσιών υγείας κλπ και προς ασφαλισμένους των ΦΚΑ με εξαίρεση τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του πρώην ΟΠΑΔ, πρώην Οίκου Ναύτου και πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ.

Αυτό προβλέπει διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου με τίτλο: «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε στη Βουλή.

Με άλλη διάταξη, μετατίθεται για 31-12-2019 το αργότερο (από 15-6-2019 που ίσχυε) ο χρόνος έκδοσης των προκηρύξεων για την πρόσληψη, κατά παρέκκλιση κειμένων, διατάξεων, τακτικού προσωπικού σε διάφορους προνοιακούς φορείς. ( Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων κλπ).

Επίσης, με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε προβλέπεται η καταβολή ελεγκτικής αποζημίωσης ύψους τριάντα ευρώ ανά έλεγχο και μέχρι του ποσού των τριακοσίων ευρώ μηνιαίως στους επιθεωρητές εργασίας πλην ιατρών που διενεργούν ελέγχους για την εκπλήρωση της αποστολής του ΣΕΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση