GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα στην Κρήτη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 33χρονης που σκότωσε ο σύζυγός της - ΦΩΤΟ

Μαύρα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την οικογένεια της 33χρονης Αδαμαντίας την οποία σκότωσε ο 54χρονος σύζυγός της τα ξημερώματα ...

Μαύρα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την οικογένεια της 33χρονης Αδαμαντίας την οποία σκότωσε ο 54χρονος σύζυγός της τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό στην Κρήτη. Στις 2 μ.μ. ξεκίνησε η νεκρώσισμος ακολουθία και οικογένεια, συγγενείς και φίλοι την αποχαιρετούν για πάντα σε κλίμα οδύνης στον ναό της Αλεξιώτισσας στην Πάτρα.

Η 33χρονη Αδαμαντία ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα.

Το ύστατο χαίρε θα πουν ο γιος της Ιωάννης – Δούκας, ο πατέρας της Ιωάννης, η μητέρα της Νίκη, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι.

Το φονικό έγινε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Αλικαρνασσού μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την 33χρονη τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Η 33χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή ενώ στη συνέχεια ο 54χρονος δράστης πήρε το 4χρονο παιδί τους, το οποίο ήταν στο σπίτι, το πήγε σε συγγενικό πρόσωπο και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας τη δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση