GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Οι άγνωστοι διάλογοι πριν από τη δολοφονία της 33χρονης Αδαμαντίας από τον σύζυγό της

Των Κ. Νικολόπουλου και Θ. Πάνου Μια μαρτυρία κλεισί που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές οδηγεί τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλει...

Των Κ. Νικολόπουλου και Θ. Πάνου

Μια μαρτυρία κλεισί που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές οδηγεί τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είχε προσχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ εκτέλεση της συζύγου του.

Όπως αναφέρει η Realnews, ο Κοσμάς Λ., ο οποίος την περασμένη Κυριακή πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη συζυγό του, Αδαμαντία Αντύπα, στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασσό στην Κρήτη, ενώ την ίδια ώρα κοιμόταν στο σπίτι το παιδί τους, φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και ημέρες να αφαιρέσει τη ζωή της 33χρονης.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, μάρτυρας που έζησε από κοντά μια σειρά από επεισόδια και συγκρούσεις μεταξύ του ζευγαριού, κατέθεσε ότι κατά την επιστροφή τους το βράδυ του Σαββάτου από το ουζερί, λογομάχησαν εξαιτίας μιας ασήμαντης αφορμής. Ο μάρτυρας, που είναι γείτονας αλλά και ενοικιαστής ακινήτου, το οποίο ανήκει στον δράστη, είχε παρκάρει παράνομα το όχημά του στη δική τους θέση για ΑμΕΑ. Το θύμα ζήτησε τον λόγο από τον γείτονα γιατί πάρκαρε εκεί και στηνκουβέντα παρενέβη ο σύζυγός της, ο οποίος του είπε "μην της δίνεις σημασία. Την πήρα φτωχή και αυτή με κερατώνει. Από εδώ και πέρα τα ενοίκια θα τα δίνεις σε εμένα και όχι σε εκείνη".

Ο γείτονας παραξενεύτηκε και ρώτησε τον 54χρονο "τι εννοείς; θα πας κάπου;", για να πάρει την απάντηση "θα μάθεις σύντομα".

Μετά τον διαπληκτισμό το ζευγάρι μπήκε στο σπίτι και η άτυχη γυναίκα πήγε να κοιμηθεί στον ξενώνα χωρίς να βγάλει τα ρούχα της και χωρίς να κάνει μπάνιο το παιδί, όπως συνήθιζε. Όταν ο 54χρονος διαπίστωσε ότι η σύζυγός του δεν κοιμόταν στην κρεββατοκάμαρά τους, θόλωσε και αμέσως κατέβηκε στην αποθήκη και πήρε την καραμπίνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της είπε "γιατί με κερατώνεις;", δίχως εκείνη να προλάβει να απαντήσει, την πυροβόλησε δύο φορές.

Ο 54χρονος είχε υποψίες ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και γι' αυτόν τον λόγο φέρεται να κατέγραφε τη σύζυγό του, έχοντας "παγιδεύσει" το αυτοκίνητό της με μαγνητόφωνο. Την προηγούμενη ημέρα όταν εκείνη επέστρεψε από τα χώνια, πήγε στο αυτοκίνητο για να διαπιστώσει αν είχαν καταγραφεί ύποπτες συνομιλίες. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, όσα άκουσε τον εξόργισαν και ήταν βέβαιος ότι υπήρχε άλλος άνδρας.

Το μαγνητόφωνο βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση