GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύνοδος Κορυφής: Η πρώτη της 34χρονης Σάνα Μάριν - Έκλεψε τις εντυπώσεις - ΦΩΤΟ

Το διεθνές ντεμπούτο έκανε η νεοδιορισθείσα πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες και όπως ήταν αν...

Το διεθνές ντεμπούτο έκανε η νεοδιορισθείσα πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες και όπως ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στη νεότερη πρωθυπουργό του κόσμου οι λοιποί Ευρωπαίοι ηγέτες σχηματίζοντας πηγαδάκια μαζί της, ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις.

Μάλιστα, γρήγορα έχτισε φιλία με τον Γάλλο πρόεδρο καθώς ο φακός τους απαθανάτισε τη στιγμή που γελούν χαρούμενα έχοντας μοιραστεί ένα αστείο.

Δίπλα της, στο λόμπι της αίθουσας όπου διεξάγεται η Σύνοδος, βρέθηκαν η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ο ηγέτης της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις, η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρέντρικσεν και του Βελγίου Σόφι Βίλμες.

«Δεν έχω επικεντρωθεί και τόσο στην κάλυψη από τα ΜΜΕ σχετικά με την αλλαγή της κυβέρνησης ή την ανάληψη εκ μέρους μου της πρωθυπουργίας. Εστιάζω στο γεγονός ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε», δήλωσε η Μάριν, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής.

«Αιτήματα για συνεντεύξεις συνεχίζουν να συρρέουν από δημοσιογράφους», είπε η εκπρόσωπος Τύπου της.

«Οι νέες γενιές περιμένουν από εμάς να αναλάβουμε δράση και πρέπει να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών. Ανησυχώ για το θέμα της κλιματικής αλλαγής. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα, πρέπει να τα κάνουμε συντομότερα», πρόσθεσε η Μάριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση