GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 37χρονου - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός 37χρονου από το Βόλο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με ...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός 37χρονου από το Βόλο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο 37χρονος πατέρας δύο παιδιών που εργάζεται ως φύλακας σε πολυκατάστημα με προϊόντα σπιτιού και κήπου σε εμπορικό κέντρο της πόλης, θα έκανε με το αυτοκίνητό του τη διαδρομή προς τον Άγιο Γεράσιμο, που είναι το σπίτι του αλλά η οικογένειά του δεν τον είδε ποτέ.

Όπως έγινε γνωστό, ο 37χρονος οδηγεί Ι.Χ μάρκας FIAT Punto μπλε χρώματος με πινακίδες ΒΟΧ 4377 και ενδεχομένως φορούσε τη στολή εργασίας του (μαύρο παντελόνι και μαύρο πουκάμισο).

Μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας έκαναν φύλλο και φτερό την περιοχή της Χιλιαδούς , ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν στην Ανακασιά και στον Κισσό απ' όπου κατάγεται ο 37χρονος και πλέον προσανατολίζονται και σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύζυγος του 37χρονου είπε στις Αρχές ότι ο άνδρας της είχε αφήσει στο σπίτι την ταυτότητά του και προσωπικά του έγγραφα, ενώ μαζί του έχει το κινητό του, που όμως είναι κλειστό από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τόσο η σύζυγος όσο και ο πατέρας του αγνοούμενου ξεκαθάρισαν ότι ο άνθρωπός τους δεν δημιουργούσε προβλήματα και είναι ήρεμος χαρακτήρας και χαμογελαστός. Μάλιστα, συνάδελφοί του πρόσθεσαν ότι εκείνη την ημέρα είχε καλή διάθεση, αστειευόταν μαζί τους και μιλούσαν για ποδόσφαιρο.

Οι Αρχές διερευνούν με μεγάλη προσοχή την περίεργη αυτή υπόθεση παίρνοντας καταθέσεις και μελετώντας πληροφορίες που ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο του 37χρονου πέρασε από τα διόδια της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση