GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να παντρευτεί την ανήλικη ζητά ο 45χρονος στα Γρεβενά - Προφυλακίστηκαν ο ίδιος και η μητέρα του κοριτσιού - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή, ο 45χρονος από τα Γρεβενά που κατηγορείται για αποπλάνησ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή, ο 45χρονος από τα Γρεβενά που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με το kozan.gr.

Προφυλακιστέα κρίθηκε εξάλλου και η μητέρα του κοριτσιού για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Κατά την προσαγωγή των δύο κατηγορουμένων, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών, είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής, που ξέσπασαν όταν τους είδαν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το grevenamedia, ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να συζητάει το ενδεχόμενο να παντρευτεί το κορίτσι, που κατηγορείται πως αποπλάνησε.

Οι δικηγόροι της μητέρας πάντως, δήλωσαν στην ιστοσελίδα ότι ‘‘η ανάκριση είναι μυστική και ότι τέτοια πρόταση δεν κατέθεσαν οι ίδιοι. ”

Πηγή: grevenamedia.gr, kozan.gr/ ΦΩΤΟ: grevenamedia.gr/ ΒΙΝΤΕΟ: kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση