GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλαμάτα: Μετανιωμένος δηλώνει ο 45χρονος που έβαλε φωτιά στη σύζυγό του

Στις φυλακές οδηγήθηκε χθες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο Καλαμάτας ο 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος προσπάθησε την Τετάρ...

Στις φυλακές οδηγήθηκε χθες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο Καλαμάτας ο 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος προσπάθησε την Τετάρτη να κάψει ζωντανή την 39χρονη γυναίκα του.

Η 39χρονη, έχοντας εκτεταμένα εγκαύματα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Εγκαύματα είχε υποστεί και ο 45χρονος και γι’ αυτό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Μάλιστα εκεί, τον επισκέφθηκε και η ανακρίτρια Καλαμάτας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση που του έχει απαγγελθεί για την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είπε πως όλα ξεκίνησαν γιατί θεωρούσε ότι η σύζυγός του τον απατάει και ήθελε με τον ίδιο τρόπο να αυτοκτονήσει κι αυτός.

Όταν, όμως, είδε τη γυναίκα του τυλιγμένη στις φλόγες, κατάλαβε τι είχε κάνει και, όπως ισχυρίζεται, αυτός έσβησε τη φωτιά. Δήλωσε, δε, μετανιωμένος για την πράξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση