GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυψέλη: Δεμένος χειροπόδαρα και με χτυπήματα ο 66χρονος - Τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία

Έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία φαίνεται πως είναι το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες διερευνούν την υ...

Έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία φαίνεται πως είναι το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες διερευνούν την υπόθεση του νεκρού 66χρονου στην Κυψέλη.

Η άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε στις 9 σήμερα το πρωί, όταν κάτοικοι της οδού Γενναδίου, που βρίσκεται στα όρια του Γκύζη με την Κυψέλη, βρήκαν το πτώμα του άνδρα έξω από μία διώροφο κατοικία.

Πρόκειται για έναν 66χρονο, ο οποίος διέμενε στο κτίριο, και ήταν δεμένος χειροπόδαρα, φέροντας χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει ο ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως ομάδα ληστών είχε βάλει στο στόχαστρο τον άτυχο άνδρα, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης βενζινάδικου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Πιθανολογούν ότι οι δράστες ακολούθησαν τον 66χρονο, τον χτύπησαν, του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και στη συνέχεια το έψαξαν αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Προς αυτή την κατεύθυνση οδηγεί και το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος, στο οποίο ζούσε μόνος του ο 66χρονος, δεν ήταν παραβιασμένη.

Πηγή/ΦΩΤΟ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση