GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστική ομολογία: Έφηβος αποπειράθηκε να σκοτώσει 6χρονο για να βγει στην τηλεόραση - ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκάλεσε στη Βρετανία η πράξη ενός 18χρονου τον Αύγουστο όταν έσπρωξε στο κενό από εξέδρα παρατήρησης στον 10ο όροφο της πινακοθ...

Σοκ προκάλεσε στη Βρετανία η πράξη ενός 18χρονου τον Αύγουστο όταν έσπρωξε στο κενό από εξέδρα παρατήρησης στον 10ο όροφο της πινακοθήκης Tate Modern στο Λονδίνο, έναν 6χρονο.

Ο Τζον Μπρέιβερι από το Ίλινγκ του δυτικού Λονδίνου ομολόγησε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του, ότι είχε προσχεδιάσει την πράξη του ώστε να βγει στην τηλεόραση.

Απευθυνόμενος σήμερα προς το δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης, ο 18χρονος ομολόγησε την πράξη του και το κίνητρό του που ήταν να βγει στην τηλεόραση.

Ο Μπρέιβερι άρπαξε το παιδί από τα χέρια της μητέρας του και το πέταξε από τον δέκατο όροφο μπροστά στα έντρομα μάτια του κοινού στις 4 Αυγούστου. Το παιδάκι που βρισκόταν στην πινακοθήκη Tate Modern μαζί με την οικογένειά του, έπεσε πέντε ορόφους.

Ο μικρός επιβίωσε αλλά υπέστη σοβαρότατους τραυματισμούς, όπως αιμορραγία στον εγκέφαλο, σπασμένα χέρια και πόδια και ρήξη σπονδυλικής στήλης. Δεν έχει δυνατότητα κίνησης, δεν μπορεί να φάει κανονικά ή να μιλήσει.

Έπρεπε να υποβληθεί σε αλλεπάλληλες επεμβάσεις και νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Όταν ο Μπρέιβερι ρωτήθηκε να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του είπε "ναι, είμαι αυτός ο άνδρας" ενώ καλούμενος να δηλώσει ενοχή ή αθωότητα για απόπειρα δολοφονίας είπε: "δηλώνω ένοχος, ένοχος, ναι". Στη διάρκεια της διαδικασίας κουνούσε το κεφάλι του και γύριζε τα μάτια του. Η συνήγορός του είπε στο δικαστήριο ότι ο 18χρονος έχει διαγνωσθεί με διαταραχή αυτιστικού φάσματος, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και είναι πιθανό να έχει διαταραχή της προσωπικότητας.

Οι γονείς του θύματος αναφέρθηκαν στην εξέλιξη της υγείας του 6χρονου μέσω μηνύματός τους στη σελίδα του GoFundMe που έχει ανέβει προς στήριξη της οικογένειας: "Το αγοράκι μας δεν ξέρει ακόμη πώς να μιλήσει, να φάει ή να κινήσει το σώμα του αλλά καταβάλλει τη μεγαλύτερη προσπάθεια να κινήσει τη γλώσσα του, το δεξί του μπράτσο και χέρι. Βλέπουμε τις προσπάθειές του. Είναι πολύ γενναίος. Χαμογελά διαρκώς και αντιδρά στα αστεία μας. Επίσης, βλέπουμε δυστυχώς πόσο υποφέρει. Δεν καταφέρνει να φάει ή να καταπιεί ούτε λίγο γιαούρτι για παράδειγμα... και θέλει τόσο πολύ να μπορεί να το κάνει" γράφουν μεταξύ άλλων.

Έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο του Λονδίνου και επέστρεψε στη Γαλλία όπου νοσηλεύεται πλέον σε κέντρο αποκατάστασης και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία.

Η ποινή του Μπρέιβερι θα ανακοινωθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό: PA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση