GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο A$AP Rocky υπερασπίζεται τις...επιδόσεις του μετά τη διαρροή του "sex tape"

Δεν εντυπωσίασε και ιδιαίτερα τους χρήστες του Διαδικτύου το sex tape του ράπερ A$AP Rocky που διέρρευσε στο Pornhub την Τετάρτη. Οι ...

Δεν εντυπωσίασε και ιδιαίτερα τους χρήστες του Διαδικτύου το sex tape του ράπερ A$AP Rocky που διέρρευσε στο Pornhub την Τετάρτη. Οι χρήστες παρατήρησαν ότι ο πρωταγωνιστής του "ροζ" βίντεο και ο ράπερ έχουν τα ίδια τατουάζ και έτσι έγινε η σύνδεση.

Ωστόσο, παρέμειναν αδιάφοροι στο χλιαρό ή απογοητευτικό, όπως το χαρακτήρισαν, θέαμα, με τον ράπερ να διατείνεται τον Οκτώβριο ότι είναι εθισμένος στο σεξ . Μετά τις αρνητικές αντιδράσεις στις επιδόσεις του A$AP Rocky στο βίντεο, ο ίδιος έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του με ανάρτησή του στο twitter όπου επιμένει πως έχει ολόκληρη λίστα από ικανοποιημένες γυναίκες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τις επιδόσεις του στο κρεβάτι.

Με αυτήν τη δήλωση επιβεβαιώνει ότι αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του επίμαχου βίντεο, ενώ εκπρόσωπός του δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση.

O ράπερ απασχόλησε τα διεθνή Μέσα τον Αύγουστο όταν ενεπλάκη σε υπόθεση επίθεσης στη Στοκχόλμη όπου βρισκόταν για συναυλία και φυλακίστηκε. Κρίθηκε ένοχος για επίθεση από τη σουηδική Δικαιοσύνη, αλλά του επετράπη να επιστρέψει στις ΗΠΑ και δεν παρέμεινε άλλο στη φυλακή μετά την παρέμβαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση