GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: Πώς γνώρισε τον άνδρα της - BINTEO

Για τον τρόπο που γνώρισε τον άνδρα της, το καθημερινό της πρόγραμμα αλλά και για τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε καριέρα στο εξωτερ...

Για τον τρόπο που γνώρισε τον άνδρα της, το καθημερινό της πρόγραμμα αλλά και για τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό μίλησε στην εκπομπή dot. του ΣΚΑΪ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σχετικά με τον σύζυγό της είπε ότι τον γνώρισε στα social media. "Τώρα που έχω ολοκληρώσει τον στόχο οικογένεια, που για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να φτιάξω τη δική μου οικογένεια, να βρω τον άνθρωπό μου που θα με αγαπάει και θα τον αγαπάω, και άρα τον έχω κλείσει αυτόν τον κύκλο, έχω άλλη αυτοπεποίθηση, πατάω στα πόδια μου με διαφορετικό τρόπο. Γι' αυτό οι άνθρωποι είναι καλό να αποφασίζουν για κάτι τόσο μόνιμο πιο μεγάλοι σε ηλικία. Να είναι χορτασμένοι. Εμείς συναντηθήκαμε χορτασμένοι" είπε για τον έρωτά της με τον Φώτη.

Και πρόσθεσε: "Είχαμε εμπειρίες ξέραμε τι δεν θέλαμε και ότι θέλαμε να κάνουμε οικογένεια. Και δέσαμε πολύ γρήγορα. Πήγαμε για έναν καφέ στις 210 το πρωί και φύγαμε στις 6 το απόγευμα και δεν θέλαμε να φύγουμε ποτέ".

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση