GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάγεβιτς: Ο "πρίγκιπας" επιστρέφει στους πάγκους - Ποια ομάδα αναλαμβάνει

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει στους πάγκους έπειτα από αρκετά χρόνια, καθώς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από την...

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει στους πάγκους έπειτα από αρκετά χρόνια, καθώς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, «η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας, αποφάσισε στην σημερινή συνεδρίαση, να δείξει εμπιστοσύνη στον έμπειρο 71χρονο προπονητή. Ο Μπάγεβιτς είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ιστορία της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Αγωνίσθηκε με την φανέλα της Βελέζ (1966-1977) και στη συνέχεια πήγε στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, για να επιστρέψει το 1981 στην Βελέζ. Ο «πρίγκιπας του Νερέτβα», έγινε προπονητής και εργάσθηκε στην Βελέζ, στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο «Ντούσκο» θα καθοδηγήσει την εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στα μπαράζ για το EURO 2020, αρχικά με την Βόρεια Ιρλανδία και σε περίπτωση νίκης, με την ομάδα που επικρατήσει από το «ζευγάρι Σλοβακία-Ιρλανδία.

Εξυπακούεται, πως σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης, ο Μπάγερβιτς σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ θα ηγηθεί της αποστολής και στο EURO 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση