GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοβερό κάρφωμα από τον Θανάση Αντετοκούνμπο - Η αποθέωση από τον Γιάννη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε επτά λεπτά στην εκτός έδρας νίκη των Μπακς επί των Νικς με 123-102 και πρόσφερε στους φιλάθλους ένα εν...

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε επτά λεπτά στην εκτός έδρας νίκη των Μπακς επί των Νικς με 123-102 και πρόσφερε στους φιλάθλους ένα εντυπωσιακό «κάρφωμα» με το ένα χέρι.

Με το εντυπωσιακό φόλοου κάρφωμα, ο διεθνής φόργουορντ κέρδισε την πρώτη θέση στο Top 10 της ημέρας στο ΝΒΑ.

Λίγο μετά το τέλος του ματς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που «οργίασε» με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, δήλωσε για τον αδελφό του:

«Ήταν τρελό κάρφωμα! Ήρθε από το πουθενά! Πάντα προσπαθεί στα λεπτά που παίζει, να δίνει τα πάντα, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι πάντα καταφέρνει να προσφέρει ένα highlight».

Όσον αφορά στην απόδοση του και στο triple double που σημείωσε, ο Έλληνας άσος, απέδειξε και πάλι την ταπεινότητα που τον διακρίνει, δείγμα σπουδαίου ανθρώπου και αθλητή: «Δεν με νοιάζουν οι αριθμοί μου. Τα στατιστικά θα έρθουν αν είσαι στο γήπεδο και προσπαθείς, όταν είσαι έτοιμος και διαθέτεις τόσο καλούς συμπαίκτες. Αυτό είναι το εύκολο μέρος. Το δύσκολο, είναι να έχουν ουσία αυτά τα στατιστικά. Σημασία δεν έχει το triple double, αλλά ότι παίξαμε καλά και νικήσαμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση