GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Κρέμασαν τουρκική σημαία σε νησίδα στο Διδυμότειχο...

Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα, αφού αυτή την φορά Τούρκοι στρατιώτες δεν δίστασαν να υψώσουν τη σημαία τους σε νησίδα στο Διδυμότ...

Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα, αφού αυτή την φορά Τούρκοι στρατιώτες δεν δίστασαν να υψώσουν τη σημαία τους σε νησίδα στο Διδυμότειχο.

Πιο συγκεκριμένα ομάδα τριών Τούρκων στρατιωτών τοποθέτησε τη σημαία της χώρας της σε νησίδα ελληνικής κυριαρχίας, η οποία βρίσκεται μέσα στον ποταμό Έβρο στην περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου.

Πρόκειται για τη νησίδα “Λούλου” ή “Λουλού, στην οποία κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την ύπαρξη της συγκεκριμένης τουρκικής σημαίας και ενημέρωσε σχετικά, στέλνοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Evros-news.gr.

Η σημαία, μετά την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων, κατέβηκε, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό των προσώπων που προχώρησαν σε αυτή την προκλητική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση