GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛ.ΑΣ.: ΕΔΕ για τις καταγγελίες περί αστυνομικής βίας στα Εξάρχεια

Τη διενέργεια ΕΔΕ σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει για αστυνομία βία κατά τη διάρκεια προσαγωγών και συλλήψεων, στα Εξάρχεια, μ...

Τη διενέργεια ΕΔΕ σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει για αστυνομία βία κατά τη διάρκεια προσαγωγών και συλλήψεων, στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ανακοίνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
“Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διετάχθη η διερεύνηση από τους εσωτερικούς μηχανισμούς ελέγχου, των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα επεισόδια στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η ΕΛ.ΑΣ. υπενθυμίζει πως τα βίντεο και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν αποσταλεί από το Σάββατο στον Συνήγορο του Πολίτη "για τις δικές του κατά νόμο ενέργειες”.
Και μάλιστα, όπως επισημαίνεται, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε σήμερα με τον Συνήγορο του Πολίτη, “επισημαίνοντας τη βαρύτητα του θέματος για το Σώμα και ζητώντας την κατά προτεραιότητα εξέτασή του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση