GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοχρονιά: Αυτά είναι τα τηλεοπτικά ρεβεγιόν - ΒΙΝΤΕΟ

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συντροφιά θα μας κρατήσουν σχεδόν όλα τα κανάλια με διαφορετικές προτάσεις. Στον ΑΝΤ1 ρεβεγιόν θα κάνου...

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συντροφιά θα μας κρατήσουν σχεδόν όλα τα κανάλια με διαφορετικές προτάσεις.

Στον ΑΝΤ1 ρεβεγιόν θα κάνουμε με τον πολυαναμενόμενο "Καφέ της Χαράς". Στις 20:45 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς, η οποία επιστρέφει έπειτα από 15 χρόνια στις οθόνες μας για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του καναλιού. Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του αρκαδικού χωριού θα επιστρέψουν ανανεωμένοι. Στις 21:45 τη σκυτάλη πέρνει η παρέα της σειράς "Πέτα τη φριτέζα", με ένα εορταστικό επεισόδιο. Οι πρωταγωνιστές υποδέχονται το νέο έτος όταν ξαφνικά έρχεται μια είδηση που φέρνει τα πάνω κάτω. Μετά την αλλαγή του χρόνου στις 00:30 θα προβληθεί το μουσικό πρόγραμμα από την "Ιερά Οδό".

Στον ΣΚΑΙ παρέα θα μας κρατήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους καλεσμένους του στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Η εκπομπή ξεκινά στις 22:30.

Στο ΟΡΕΝ, ο Νίκος Κοκλώνης θα παρουσιάσει ένα σόου, το οποίο ξεκινά στις 21:45. Με λαμπερούς καλεσμένους και διασκεδαστικές δοκιμασίες. Στο πιο κεφάτο πάρτι συμμετέχει και η Δέσποινα Βανδή που θα τραγουδήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Στην ΕΡΤ1 το ρεβεγιόν αναλαμβάνει η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος με την εκπομπή "Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ" με κεντρικούς καλεσμένους τον Κώστα Μακεδόνα και τον Κατερίνα Κούκα.

Στην ΕΡΤ2 θα μεταδοθεί απευθείας η εορταστική εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος. Εκεί, θα αποχαιρετήσουμε το 2019 με ένα εντυπωσιακό σόου μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και οικοδεσπότες τον Θέμη Γεωργαντά και την Νάντια Μπουλέ.

1 σχόλιο

  1. Είμαι τόσο χαρούμενος που πήρα ένα δάνειο από έναν δανειστή που με βοήθησε με το δάνειό μου. Ήταν απίστευτο πως πήρα δάνειο 50.000 δολαρίων. Προσπάθησα μια διαφορετική υπηρεσία, αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω δάνειο από αυτήν την υπηρεσία. Μερικοί από αυτούς θα με ζητήσουν να συμπληρώσω πολλά έγγραφα και τελικά δεν θα τελειώσει καλά. αλλά είμαι ευτυχής, μετά από συνάντηση με την (Global Provission Credit) ήμουν σε θέση να πάρω το δάνειό μου των 50.000,00 δολαρίων, τώρα η δουλειά μου κάνει καλά και θέλω να σας ενημερώσω για όλα αυτά σήμερα γιατί είναι γρήγορο και 100%. αξιόπιστος. Τώρα επιστρέφω το δάνειο που έλαβα από την εταιρεία (Global Provission Credit). Επικοινωνήστε μαζί τους και μην χάσετε χρόνο με αυτούς τους δανειστές: email {globalprovissioncompany@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση