GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικό ΥΠΕΞ : Να συλληφθούν αυτοί που έκαψαν το αυτοκίνητο του Τούρκου διπλωμάτη

Τη σύλληψη και την τιμωρία των δραστών του εμπρησμού του αυτοκινήτου του Τούρκου διπλωμάτη τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη Θεσσαλονίκ...

Τη σύλληψη και την τιμωρία των δραστών του εμπρησμού του αυτοκινήτου του Τούρκου διπλωμάτη τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη Θεσσαλονίκη, ζητά το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι: «Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την εμπρηστική επίθεση στο ιδιωτικό αυτοκίνητο του υπαλλήλου του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Η αντίδρασή μας σε αυτό το σοβαρό συμβάν εκφράστηκε τόσο στον Έλληνα Πρέσβη στην Άγκυρα από το Υπουργείο μας, όσο και στις ελληνικές αρχές στην Αθήνα μέσω της Πρεσβείας μας και παραδόθηκαν τα απαραίτητα προφορικά και γραπτά διαβήματα».

«Δυστυχώς, παρόμοια περιστατικά κατά του διπλωματικού προσωπικού της Τουρκίας στην Ελλάδα και των περιουσιών τους έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Αναμένουμε από τις ελληνικές αρχές να εμποδίζουν τέτοιες ενέργειες και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύουν τις αποστολές και το προσωπικό μας, να φέρουν τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης και να τους τιμωρούν όπως τους αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση