GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Μητσοτάκη για τις δηλώσεις Μπορίσοφ

Στις δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες, έπειτα από την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής, αναφέρθηκε και στα όσ...

Στις δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες, έπειτα από την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής, αναφέρθηκε και στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

«Για το ζήτημα των δηλώσεων του φίλου μου του Μπόικο, μερικές φορές χανόμαστε στη μετάφραση. Και εμείς επειδή μιλάει στα Βουλγάρικα. Αυτό που συγκράτησα εγώ από αυτά που είπε μέσα στο Συμβούλιο είναι ότι στήριξε ανεπιφύλακτα την Ελλάδα απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα. Δεν υπάρχει κανείς αστερίσκος ούτε καμία επιφύλαξη στο ζήτημα αυτό», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συνεχίζοντας, ο Πρωθυπουργός σημείωσε: «έκανε μία γενικότερη ανάλυση και για το ζήτημα του προσφυγικού και πιστεύω ότι τα σχόλιά του αφορούσαν αυτή την ενότητα και όχι το πρώτο θέμα που συζητήσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση