ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Σχοινάς και Γιόχανσον σε Αθήνα και Άγκυρα για το μεταναστευτικό

Share it:

Βρυξέλλες, Αθανάσιος Αθανασίου

Μετάβαση στην Άγκυρα για συνομιλίες για το μεταναστευτικό ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο νέος Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, από το βήμα της καταληκτικής ενημέρωσης των συντακτών μετά το Συμβούλιο των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, o Μαργαρίτης Σχοινάς ανακοίνωσε ότι μαζί με την συναρμόδιά του Επίτροπο Ίλβα Γιόχανσον θα βρεθεί στην Άγκυρα την Παρασκευή, αφού πρώτα όμως μεταβούν και οι δύο στη Αθήνα την Πέμπτη (05/12) με το ίδιο αντικείμενο.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς εξήγησε ότι ο στόχος των δύο επισκέψεων είναι να χτιστούν γέφυρες για την σύγκλιση σε μια μελλοντική συνεκτική συμφωνία για το μεταναστευτικό.

Όπως εξήγησε «δεν έχουμε καιρό για χάσιμο», τονίζοντας ότι η ΕΕ «ήταν πολύ διαιρεμένη και για πολύ καιρό».

Η Ίλβα Γιόχανσον καθ’ ύλην αρμόδια Επίτροπος θα πραγματοποιήσει γύρο επισκέψεων και στις 27 πρωτεύουσες, με τον Μαργαρίτη Σχοινά να την συνοδεύει σε κάποιες από αυτές.

«Η Τουρκία είναι η πλέον σημαντική χώρα για την ΕΕ σε αυτό το θέμα και για αυτό θέσαμε ως προτεραιότητα το να μεταβούμε εκεί την πρώτη εβδομάδα που αναλάβαμε», τόνισε η Επίτροπος για το μεταναστευτικό.

Πηγή: Real.gr

Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση