GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρώπα: Την πρώτη φορά που έπαθα κατάθλιψη αντιμετώπισα τον θάνατο της αδελφής μου - ΒΙΝΤΕΟ

“Υπήρξε περίοδος που με πήρε από κάτω. Την πρώτη φορά που έπαθα κατάθλιψη αντιμετώπισα τον θάνατο της αδελφής μου”, είπε μεταξύ άλλων...

“Υπήρξε περίοδος που με πήρε από κάτω. Την πρώτη φορά που έπαθα κατάθλιψη αντιμετώπισα τον θάνατο της αδελφής μου”, είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Ρώπα, μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show.

“Ψάχνοντάς το, σκέφτομαι ότι η κατάθλιψη εκτός από το ότι είναι χημεία, λείπε ένα συστατικό που μπορούμε να πάμε στον γιατρό να μας βελτιώσει αυτή την κατάσταση από χημικής πλευράς. Από την άλλη πλευρά είναι πολύ εγωιστικό”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Για να ξεπεράσεις την κατάθλιψη, κάποιος πρέπει να σου δώσει το χέρι του. Εμένα υπήρξε άνθρωπος που μου έδωσε το χέρι του... Δεν νομίζω ότι απελευθερώθηκα από κάτι, γιατί είμαι ονειροπαρμένο και ελεύθερο άτομο, χωρίς όρια, είναι η φύση μου τέτοια. Νομίζω ότι όλοι θέλουμε ένα καλό κίνητρο. Για εμένα το θέατρο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Ακόμα και τώρα νιώθω τέτοια ευτυχία που το βράδυ θα πάω να παίξω”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση