GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου θα εκπροσωπήσει τον Τραμπ στη Γερουσία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε σήμερα ότι ο νομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Πατ Τσιπολόνε θα είναι πιθανότατα ο επ...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε σήμερα ότι ο νομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Πατ Τσιπολόνε θα είναι πιθανότατα ο επικεφαλής των δικηγόρων που θα τον εκπροσωπήσει στη δίκη του στη Γερουσία, όπου παραπέμφθηκε με τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας και παρακώλυσης των εργασιών του Κογκρέσου.

Οι συνήγοροι του προέδρου εκτιμάται ότι θα επιχειρηματολογήσουν πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο πρόεδρος διέπραξε οτιδήποτε το μεμπτό και ότι η έρευνα της Βουλής των Αντιπροσώπων ήταν κομματικοποιημένη και ατελής.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο 53χρονος Τσιπολόνε με μια οκτασέλιδη επιστολή του προς το Κογκρέσο εξήγησε γιατί ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να συνεργαστεί με την έρευνα της Βουλής, την οποία χαρακτήρισε «κοροϊδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση