GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζορτζ Μάικλ: Η τραγική σύμπτωση με τον θάνατο της αδελφής του

Η Μέλανι Παναγιώτου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ανήμερα των Χριστουγέννων, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αδελφού της και θρύ...

Η Μέλανι Παναγιώτου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ανήμερα των Χριστουγέννων, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αδελφού της και θρύλου της ποπ Τζόρτζ Μάικλ.

Την 55χρονη βρήκε νεκρή στο σπίτι της η μεγαλύτερη αδελφή της Γιόντα Παναγιώτου. Άλλη μία τραγική σύμπτωση με τους δύο θανάτους είναι ότι και τα δύο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε στη Mirror: “Δεχτήκαμε κλήση περίπου στις 7:35 το απόγευμα της Τετάρτης, 25 Δεκεμβρίου, για τον ξαφνικό θάνατο μίας γυναίκας περίπου 50 ετών στο Oak Hill Park. Ο θάνατος της δεν αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια. Περισσότερο φως στην αιτία θανάτου θα δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή”.

Η Μέλανι και ο Τζόρτζ Μάικλ ήταν ιδιαίτερα αγαπημένα αδέλφια, με την 55χρονη πολύ συχνά να τον ακολουθεί στις περιοδείες του ανά τον κόσμο.

Πηγή πληροφοριών: Mirror

Πηγή ΦΩΤΟ: Mirror/ PIP-Landmark Media

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση