GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Ρόδο όταν ένας άνδρας παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Ρόδο όταν ένας άνδρας παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, στην περιοχή "Αραπάκι" της Ρόδου, την ώρα που ο νεαρός επιχειρούσε να διασχίσει πεζός τον δρόμο.

Κάτοικοι της περιοχής πρόλαβαν και συγκράτησαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου, τα οποία και παρέδωσαν στις αστυνομικές αρχές.

Ο νεαρός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, oι έρευνες για τη σύλληψη του οδηγού του Ι.Χ. εκτιμάται ότι είναι υπόθεση λίγων ωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση