GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Τι αποκαλύπτει ο "Μελέτης" για τη δολοφονία του Γιάννου

Ο "Μελέτης" ο κακός στη σειρά "Αγριες Μέλισσες", Γιώργος Γεροντιδάκης δήλωσε σε συνέντευξή του στο "Secret&q...

Ο "Μελέτης" ο κακός στη σειρά "Αγριες Μέλισσες", Γιώργος Γεροντιδάκης δήλωσε σε συνέντευξή του στο "Secret" των Παραπολιτικών, ότι η δολοφονία του Γιάννου ήταν μια από τις πιο δύσκολες σκηνές.

"Έπρεπε να καταστρέψεις τον Γιώργο που έχεις μέσα σου και να βγει κάτι άλλο. Δεν μίλαγα εκείνη τη στιγμή είσαι ένας παγωμένος εκτελεστής, που δεν εξωτερικεύει συναισθήματα".

"Δεν μου φαίνεται παράξενο όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν ήμουν στην αφάνεια, έχω συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς ανθρώπους και έχω ξεκινήσει από πολύ μικρός" αναφέρει για την επιτυχία της σειράς.

Στην προσωπική του ζωή δεν είναι επιπόλαιος. "Πάντα ήμουν επιλεκτικός στις γυναίκες που είχα πλάι μου. Έχω κάνει και σχέσεις που δεν ήτανκαλές για μένα. Θέλω η γυναίκα να έχει προσωπικότητα, δεν θέλω να έχω ένα άβουλο δίπλα μου. Επίσης, είμαι παραδοσιακός. Είτε είμαι μαζί της μια μέρα, είτε δέκα χρόνια πάντα θα της ανοίξω την πόρτα για να βγει. Γενικά μου αρέσει η γυναίκα να αισθάνεται ότι έχει έναν άνδρα δίπλα της, ότι συνοδεύεται" τονίζει.

"Στη γυναίκα κοιτάω τρία πράγματα: τα μάτια, το χαμόγελο και τα δάχτυλα. Τα μάτια λένε την αλήθεια, το χαμόγελο δείχνει πόσο όμορφο είναι ένα πρόσωπο και τα δάχτυλα κρύβουν μια αριστοκρατία" προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση