GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ και τρίτος διοικητής Νοσοκομείου...

Την παραίτησή του, πριν καν αναλάβει, από τη θέση του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδας υπέβαλλε στο υπουργείο Υγείας ο γιατρός Θεό...

Την παραίτησή του, πριν καν αναλάβει, από τη θέση του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδας υπέβαλλε στο υπουργείο Υγείας ο γιατρός Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος.
Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ήταν στα ονόματα των νέων διοικητών που ανακοινώθηκαν τον περασμένο μήνα από τον υπουργό  Υγείας Βασ. Κικίλια, ωστόσο ο ίδιος, για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε την παραίτησή του.

Σε επικοινωνία που είχε χθες η τοπική εφημερίδα «Πατρίς» με τον κ. Θεοδωρακόπουλο δεν θέλησε να σχολιάσει ή να μιλήσει για τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση.
Τις τελευταίες μέρες, ήδη στο «τραπέζι» είχαν πέσει και άλλα ονόματα για την θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και όχι μόνο, με αποκορύφωμα τους «ψιθύρους» που ακούγονταν κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής των ιατρικών μηχανημάτων στην νέα πτέρυγα του νοσοκομείου.
Μάλιστα, κάποιοι σχολίασαν και παρουσίες στην τελετή, που ωστόσο μπορούσαν και να «δικαιολογηθούν» στην περίσταση, αν και ήταν διάχυτη η εντύπωση ότι η «τράπουλα» όσον αφορά στον «χάρτι» των νέων διοικήσεων των νοσηλευτικών μονάδων της χώρας συνεχίζει να ανακατεύεται.

Άλλες πληροφορίες μιλούν και για σχολαστικό έλεγχο των βιογραφικών των υποψηφίων από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για να μην υπάρξουν νέα απρόοπτα, όπως με τον συνταξιούχο παραιτηθέντα νέο διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας.
Είναι πάντως η τρίτη παραίτηση νέου διοικητή μέχρι στιγμής με αποτέλεσμα το φιάσκο να μεγαλώνει. Προηγήθηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου στην Καρδίτσα και ο υποδιοικητής στο νοσοκομείο της Θήβας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση