GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Ουκρανία: Νεκρός τρίχρονος σε επίθεση ενόπλων εναντίον του βουλευτή και επιχειρηματία πατέρα του

Ένα αγοράκι ηλικίας 3 ετών σκοτώθηκε στο Κίεβο, σε επίθεση ενόπλων με στόχο τον πατέρα του, έναν τοπικό βουλευτή και επιχειρηματία, ό...

Ένα αγοράκι ηλικίας 3 ετών σκοτώθηκε στο Κίεβο, σε επίθεση ενόπλων με στόχο τον πατέρα του, έναν τοπικό βουλευτή και επιχειρηματία, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο βουλευτής και ο γιος του δέχτηκε πυρά το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Κιέβου. Οι δράστες στόχευαν τον οδηγό, όμως μια σφαίρα χτύπησε το παιδί. Το αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο που το μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας του δεν έπαθε τίποτα.

Ο πατέρας του 3χρονου είναι ο Βιάτσεσλαβ Σομπόλεφ, ιδιοκτήτης ενός ιταλικού εστιατορίου και βουλευτής στο νομοθετικό συμβούλιο της περιφέρειας του Κιέβου με το κόμμα του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Κιέβου, τον Άντριι Κριτσένκο, η επίθεση σχετιζόταν με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Σομπόλεφ.

Για την υπόθεση αυτή έχουν συλληφθεί δύο ύποπτοι ηλικίας 18 και 19 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένα όπλο. Η αστυνομία εκτιμά ότι πυροβόλησαν το αυτοκίνητο μέσα από ένα σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση