GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής της σειράς θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος υποδύεται τον Κυριάκο στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα γίνει πατ...

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος υποδύεται τον Κυριάκο στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

“Οι Άγριες Μέλισσες ήρθαν από σπόντα στη ζωή μου. Ένας συνάδελφος και φίλος με τον οποίο παίζαμε σε μία παράσταση μου λέει 'κάνουν κάστινγκ για μία σειρά και έδωσα το όνομα σου'... Ουσιαστικά διαφημιστής ήμουν μέχρι τα 27 μου χρόνια. Δεν έχω κοινά χαρακτηριστικά με τον 'Κυριάκο', περισσότερο διαφορές έχω”, είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και πρόσθεσε:

“Περιμένω παιδάκι σε λίγο καιρό και θα ανέβω και τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι το πρώτο μου παιδάκι. Έχω τρομερό άγχος, δεν ξέρω πώς είναι να είσαι πατέρας. Σίγουρα στον γάμο μας θα φέρουμε κλαρίνα και βιολιά από τον Τύρναβο που λέει και ο 'Κυριάκος'”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση