GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στράτος Βαλσαμίδης: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του ηθοποιού - Τι αποκαλύπτει μάρτυρας-κλειδί - ΒΙΝΤΕΟ

Τα στόματα άνοιξαν στην υπόθεση θανάτου του ηθοποιού ΣτράτουΒαλσαμίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχ...

Τα στόματα άνοιξαν στην υπόθεση θανάτου του ηθοποιού ΣτράτουΒαλσαμίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό. Μάρτυρας – «κλειδί» επικοινώνησε με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και αποκάλυψε τα όσα είδε στην περιοχή του Χαλανδρίου όπου μένει.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου όταν είδε το μαύρο Fiat Punto του 34χρονου ηθοποιού παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι της. Το αυτοκίνητο της έκανε εντύπωση γιατί ήταν άγνωστο στην περιοχή και, όπως λέει, σημείωσε στο ημερολόγιο του σπιτιού τον αριθμό κυκλοφορίας του. Την επόμενη μέρα το είδε ξανά στο ίδιο σημείο. Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, άκουσε τα σκυλιά της να γαβγίζουν.

Βγήκε στον κήπο της και είδε το αυτοκίνητο να έχει μεταφερθεί ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρισκόταν πριν, με τα alarm αναμμένα. Λίγα μέτρα πίσω του, βρισκόταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο με δυο κοντοκουρεμένα άτομα. Ο ένας άνοιξε το μαύρο Fiat, κάθισε στη θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε ακολουθούμενος από το άλλο όχημα με κατεύθυνση τη λεωφόρο Κηφισίας.

Η μάρτυρας τέθηκε στη διάθεση των Αρχών για να βοηθήσει στις έρευνες.

Η αδελφή του 34χρονου, Στεφανία Αναγνωστάτου, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" και είπε ότι δεν θα σταματήσει να αναζητά την αλήθεια μέχρι να μάθει τι συνέβη.

«Την πρώτη φορά που πέρασε από το δρόμο, τον είδε καθιστό στο πίσω μέρος του αυτοκίνητο του και νόμιζε πως κοιμόταν. Όταν μετά από ώρα ξαναγύρισε, ήταν στην ίδια θέση και του χτύπησε το τζάμι για να ξυπνήσει… Το σοκ ήταν μεγάλο όταν κατάλαβε πως ήταν νεκρός…», είπε αδελφή του ηθοποιού, μεταφέροντας όσα της είπε η μάρτυρας που τον βρήκε.

Σύμφωνα με την ίδια υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του αδελφού της. «Είναι αποδεδειγμένο ότι ενώ είχε εξαφανιστεί μια εβδομάδα, ήταν νεκρός, 12 – 48 ώρες και αναρωτιόμαστε που βρισκόταν πριν» είπε η Στεφανία.

«Αν το όχημα ήταν εδώ για μέρες, κάποιος διερχόμενος ή κάτοικος θα το είχε εντοπίσει. Το απορριμματοφόρο του Δήμου περνά κάθε μέρα. Δεν θα το έβλεπε;» διερωτήθηκε.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την εκπομπή, έστω και ανώνυμα.

Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση