GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση "βόμβα" του Πιτίνο για τον Αντετοκούνμπο

Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του μίλησε για την Εθνική ομάδα και τόνισε πως είναι αμφίβολη η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυ...

Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του μίλησε για την Εθνική ομάδα και τόνισε πως είναι αμφίβολη η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ερωτηθείς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τόνισε: «Ελπίζω να έχω μαζί μου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά και χωρίς αυτόν θα έχουμε δύσκολο έργο να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Παράλληλα, σε ερώτηση σχετικά με την πρόκληση να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες τόνισε: «Προπονώ για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ και το NCAA και το να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια πρόκληση που θέλω να αρπάξω. Θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να φτιάξουμε ένα ρόστερ με τους καλύτερους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση