GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλαντα και μαντινάδες άκουσε ο Μητσοτάκης - Ο μικρός Στράτος που έκλεψε την παράσταση - ΒΙΝΤΕΟ

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήταν μαζί με τον γιο του Κωνσταντ...

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήταν μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη. Αρχικά άκουσε τα κάλαντα από περίπου 20 παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» που βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τους συνοδούς τους. Συνομίλησε μαζί τους και τους έκανε ένα δώρο ένα γούρι από το Χαμόγελο του Παιδιού και σοκολάτες.

Στη συνέχεια στον πρωθυπουργό έψαλλαν τα κάλαντα μέλη του συλλόγου Ασιγωνιωτών «Παύλος Γύπαρης» και της Ένωσης Κρητών «Άγιος Ανδρέας Κρήτης» ενώ κάλαντα είπαν και τα μέλη της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Οι Κρήτες προσέφεραν στον Πρωθυπουργό ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα, ενώ ξεχώρισαν οι κρητικές μαντινάδες. Όμως, την παράσταση έκλεψε ο μικρός Στράτος ο οποίος θύμισε στον Πρωθυπουργό ότι του είχε πει μια μαντινάδα και πέρυσι και όπως σημείωσε του έφερε τύχη γιατί έγινε Πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση