GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστάτωση στην Ομόνοια: Άνδρας έβριζε τον Αλλάχ - ΦΩΤΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας όταν ένας άνδρας άρχισε να βρίζει τον Αλλάχ. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση μο...

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας όταν ένας άνδρας άρχισε να βρίζει τον Αλλάχ.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση μουσουλμάνων που βρίσκονταν στην περιοχή, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο προσήγαγαν τον άντρα στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ δύο διμοιρίες έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα για λόγους ασφαλείας.

«Γύρω στις 14:30 εμφανίστηκε κάποιος έξω από τα μαγαζιά των μεταναστών στην οδό Σοφοκλέους, έμεινε εκεί 20 έως 30 λεπτά βρίζοντας διαρκώς στα αγγλικά για να στείλει το μήνυμά του. Προκαλούσε διαρκώς για επεισόδιο… Τον αντιμετώπισαν ψύχραιμα και αυτό το οποίο επακολούθησε είναι ότι ήρθε η αστυνομία και προσήγαγε δύο Πακιστανούς που δουλεύουν στα μαγαζιά και τον δράστη. Είναι ένα καθαρό ρατσιστικό επεισόδιο, ισλαμοφοβικό και είναι προϊόν των ημερών», δήλωσε ο συντονιστής της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, Πέτρος Κωνσταντίνου.

Ωστόσο, ο άνδρας που προκάλεσε την αναστάτωση χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως πνευματικά ασταθής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση