GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Λέσβο: Γυναίκα κάηκε μέσα σε κοντέινερ στη δομή φιλοξενίας του Καρά Τεπέ - Γλίτωσαν τα παιδιά της

Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα μέσα σε οικίσκο της ανοιχτής δομής φιλοξενίας προσφύγων στον Καρά Τεπέ της Λέσβου μετά την κατάσβεση πυρκαγ...

Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα μέσα σε οικίσκο της ανοιχτής δομής φιλοξενίας προσφύγων στον Καρά Τεπέ της Λέσβου μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με το lesvosnews.net, που επικαλείται πληροφορίες από την Πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά ξέσπασε στις 2 τα ξημερώματα σε κοντέινερ όπου διέμενε οικογένεια προσφύγων. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε η απανθρακωμένη γυναίκα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός κινδύνου είναι ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ενώ τα παιδιά της οικογένειας πρόλαβαν να βγουν έξω από το κοντέινερ πριν από την επέκταση της φωτιάς με τη βοήθεια ατόμων από γειτονικά κοντέινερ.
Σε ανακοίνωση της η Πυροσβεστική υπηρεσία αναφέρει: “Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε οικίσκο εντός της ανοικτής δομής φιλοξενίας προσφύγων στον Καρά Τεπέ της Λέσβου, εντοπίστηκε άτομο χωρίς τις αισθήσεις του. Επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα”.
Λίγη ώρα μετά το συμβάν στον Καρά Τεπέ βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης ο οποίος ενημερώθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής ενώ συνομίλησε με πρόσφυγες και εργαζόμενους του καταυλισμού.
Πηγή πληροφοριών: lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση