GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσα αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Ρούλα Κορομηλά

Αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που διέγραψε μία λαμπρή πορεία, γεμάτη από επιτυχίες και αποκλειστικ...

Αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που διέγραψε μία λαμπρή πορεία, γεμάτη από επιτυχίες και αποκλειστικότητες στο χώρο του θεάματος.

Η Ρούλα Κορομηλά, έπειτα από πολύ καιρό, μιλά στον Νίκο Χατζηνικολάου, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί, για άγνωστες πτυχές της πορείας της στην τηλεόραση αλλά και της προσωπικής της ζωής. Από τη σχέση της με τους πρώην συντρόφους της όπως ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο Στέφανο Σαρτίνι και ο Νάσος Γαλακτερός, μέχρι την απόρριψή της από τηλεοπτική εκπομπή στα πρώτα βήματά της. Χωρίς κανένα άγχος πλέον, σχολιάζει σημερινούς παρουσιαστές, αποκαλύπτει στιγμές της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά μιλά και για τον άγνωστο έρωτα που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» είναι διάρκειας περίπου 70 λεπτών και θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 23:45, αμέσως μετά το τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση