GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ! Πρώην ΚΝίτες «γλείφουν» τώρα τον Πάιατ...

Nikolaos Kotsovos Την ώρα που οι ΗΠΑ τα ξύνουν και ο Ερντογάν ως νέος Χίτλερ επιβάλλει τον δικό του νόμο να ο Τζέφρυ ο Παιατ ... με του...

Nikolaos Kotsovos
Την ώρα που οι ΗΠΑ τα ξύνουν και ο Ερντογάν ως νέος Χίτλερ επιβάλλει τον δικό του νόμο να ο Τζέφρυ ο Παιατ ... με τους Έλληνες Τσάμπερλαιν, την μέρα που κορυφώνονται η κρίση με τους Τούρκους και την Λιβύη ..
Εδώ οι Δήμαρχοι του Φουχτελ, πρώην Κνιτες συνωθουνται να γλείφουν τον Παιατ για τα συμφέροντα Αμερικανικής εταιρείας ...Όλε ...όλε πιασοκολε.. δουλίτσες να γίνονται και με τον Ερντογάν άμα λάχει να ουμε..
Υ.Γ." Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αμερικανό Πρέσβη, Geoffrey R. Pyatt στα εγκαίνια της εταιρίας ENVIPCO που συνεργάζεται με την ανταποδοτική ανακύκλωση TEXAN SA. Στηρίζουμε στην πράξη την ανακύκλωση με το πιλοτικό προγραμμα του ΥΠΕΣ με τους δήμους Καλλιθέας, Νέα Σμύρνης, Ναυπλίου, Ιωαννίνων και Άνδρου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση