GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου: Ράγισαν καρδιές με τον επικήδειο της συζύγου του

Σήμερα στις 14:30 το μεσημέρι είπαν το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο, συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες που τον αγάπησαν μέσ...

Σήμερα στις 14:30 το μεσημέρι είπαν το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο, συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες που τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική του.

Η πολιτική κηδεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο την ώρα που από τα μεγάφωνα ακούγονταν ο ήχος από το πιάνο του Θάνου Μικρούτσικου, ενώ μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας, έχει προγραμματιστεί να ακουστούν δυο τραγούδια του μουσικοσυνθέτη.

Η σύζυγος του μουσικοσυνθέτη, Μαρία Παπαγιάννη φανερά καταβεβλημένη συγκίνησε τους πάντες με τον επικήδειο λόγο της.

«Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, μου έγινες εμμονή. Νεαρή δημοσιογράφος ενώ, ο αγαπημένος μου συνθέτης εσύ. Θέλει πολλές ζωές αυτό που καταφέραμε. Εγώ έτρεμα κι εσύ γελούσες. Δεν σε χόρταινα ποτέ... Ήρθε το κακό και μας έστησε στον τοίχο. Όταν το θεριό θέριεψε εσύ ήσουν ακόμη δυνατός κι έκανες όνειρα. Από το δωμάτιο του νοσοκομείου κοιτούσα την ζωή να τρέχει. Αγάπη μου σου ζητώ συγγνώμη που λύγισα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση