GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουβίκωνας: Έχουμε φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης -ΦΩΤΟ

Με φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης απειλεί να απαντήσει ο Ρουβίκωνας εφόσον η Αστυνομία επιχειρήσει να εκκενώσει την κατάληψη ΒΟΞ ...

Με φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης απειλεί να απαντήσει ο Ρουβίκωνας εφόσον η Αστυνομία επιχειρήσει να εκκενώσει την κατάληψη ΒΟΞ στα Εξάρχεια.
Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχε δώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στους καταληψίες να εκκενώσουν τα κτίρια στα Εξάρχεια, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης απάντησε μέσω Facebook στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, αναφέρει πως «αυτή την περίοδο πέραν της νομικής και πολιτικής υπεράσπισης που ετοιμάζουμε για τις δίκες, οργανώνουμε και τις γενικότερες πολιτικές μας δραστηριότητες», τονίζοντας ότι «έχουμε ετοιμάσει και ένα…φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης σε περίπτωση εισβολής στο ΒΟΞ όπου εμπλέκονται πάρα πολλά άτομα. Επίσης προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στα μετωπικά σχήματα όπου συμμετέχουμε».
Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητούσε τα εξής: «Καλούνται όσοι παρανόμως έχουν καταλάβει κτίρια, δημόσια ή ιδιωτικά, να τα εκκενώσουν. Εάν σε αυτά στεγάζονται αιτούντες άσυλο ή υπήκοοι τρίτων χωρών, να ενημερωθούν ότι θα μεταφερθούν σε δομές παραμονής της ενδοχώρας. Για τον σκοπό της μετακίνησης θα επικοινωνήσουν μαζί τους, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Εάν τα κτίρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες, χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης. Η προθεσμία για την εκκένωση είναι 15 ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης στον Τύπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση